Over Gewoon Zorgdiensten

 

Wie zijn wij?

Gewoon Zorgdiensten is een bemiddelingsbureau voor zzp-ers in de zorg. We willen eerlijke tarieven voor zowel de opdrachtgever als de zzp-er. De zorg is al duur genoeg. Als er dan toch extern personeel ingezet moet worden, dan is het beter om hiervoor gekwalificeerd en gemotiveerde mensen in te huren voor een meer dan concurrerende prijs ten opzichte van veel andere bureaus. We waarborgen deze kwaliteit door onder andere zelf BHV trainingen en trainingen weerbaarheid en bejegening aan te bieden aan de zzp-ers die ingeschreven staan bij Gewoon Zorgdiensten. Voor veel zzp-ers is het lastig om trainingen vorm te geven en op die manier up to date te blijven. Dat moet anders en dat kan anders bij ons.

Verschillende soorten zorg

Zorg voor de ouderen is van wezenlijk belang. Deze mensen dienen de respectvolle verzorging te krijgen die ze verdienen. Als, om welke reden dan ook, het even niet meer mogelijk is om dat met het eigen team op te lossen heeft Gewoon Zorgdiensten professionele, betrokken medewerkers die u graag een handje komen helpen.

Gewoon Zorgdiensten kan de mensen leveren die u nodig heeft. Betrokken medewerkers die een weerbaarheidstraining hebben gehad en een passende opleiding hebben gevolgd.
Of het nu gaat om tijdelijke diensten op te lossen of om langduriger ingezet te worden. Alles is mogelijk.

Iedereen verdient de beste zorg die geboden kan worden. Soms is het niet mogelijk om dit met een vast team op te lossen. Gewoon Zorgdiensten kan dan inspringen en u de mensen leveren die u nodig heeft. Betrokken en professionele zorgverleners die zich in kunnen leven in de cliënt. Of de tijden nu roerig of rustig zijn, dat maakt geen verschil. We staan er wanneer het nodig is.

Bij Gewoon Zorgdiensten draait het om de cliënt. Wat zij nodig hebben is van belang en we zullen alles in het werk stellen om dat voor elkaar te krijgen. Heeft u een vraag die het nodig maakt om buiten de kaders te denken? Schroom u niet en neem contact op. We willen graag met u meedenken en meewerken aan een oplossing.

Chat openen
1
Hallo👋🏽, waar kan ik je mee helpen?